Hi! Ik ben Robert

Ik ben geboren in 1970 in Oisterwijk, als zoon van Karin & Frans.

Zolang ik mij kan herinneren ben ik creatief. Tekenen deed ik als kind nog het meest. Het verbeelden zat er dus al vroeg in. Ik heb ook altijd het mooie in dingen gezien en deze eigenschap komt in mijn werk als fotograaf nog dagelijks van pas.

Op het Grafisch Lyceum vroeg één van de docenten een camera mee te brengen zodat hij ons de basistechnieken van fotografie kon bijbrengen. Later zouden we dan gemakkelijker met fotografen kunnen communiceren.

Begon hier mijn liefde voor de fotografie? Het bewust kijken leerde ik in ieder geval op nog jongere leeftijd van mijn vader. Als wij dan samen door het mooie Brabantse land fietsten, wees hij mij op de prachtige lichtval door de bomen of op een achter de bomen verscholen boerderij.

De creativiteit heb ik vast van mijn moeder. Zij wist precies wat er nodig was om een verhaal goed over te brengen. Hierdoor werd ik een echte storyteller. Zij was het ook die mij leerde om zorg aan de uitvoering te besteden. Nog steeds heb ik daarom aandacht voor details.

Mijn motto is: “Je moet het willen zien en het op waarde weten te schatten”. Het in luttele seconden stileren van de werkelijkheid tot een mooi beeld is dan ook mijn kracht. Op het Grafisch Lyceum en later Kunstacademie St. Joost leerde ik conceptmatig denken en werken. Een vaardigheid die ruimte biedt voor creativiteit.

Bij elke opdracht gaat er bij mij een knop om en voel ik mij gedreven het maximaal haalbare te bereiken. Ik bewijs me daarmee niet alleen naar mijn opdrachtgevers, maar ook telkens weer aan mezelf.

Leven van de fotografie is een zegen en door de lat hoog te leggen blijft dit vak meesterlijk interessant. Ik ben een expert en liefhebber tegelijk en dat geeft me de grootste voldoening.

Geniet van deze website en leef het leven !

Robert

OVER ROBERT

Professionele in Breda gevestigde
fotograaf die er prat op gaat een
echte storyteller te zijn. Wordt
jouw verhaal al verteld?

ADRES

Speelhuislaan 80
4815 CG Breda
Nederland

SOCIAL