Onderscheidende popfotograaf

Als popfotograaf onderscheid ik mij door tijdens mijn concertfotografie maximaal gefocust te blijven. In een popfoto tracht ik namelijk altijd 'het moment' te vangen. Het getrainde en scherpe oog dat je daarvoor nodig hebt, ontwikkelde ik in de afgelopen 22 jaar als concert fotograaf op en rond vele podia in binnen- en buitenland.

Robert Aarts: een concertfotograaf met passie

Popfotografie is vooruitzien

Als popfotograaf is het belangrijk dat je vooruitkijkt. Optredens zijn dynamisch, waardoor het belangrijk is dat je bij concertfotografie op tijd weet welke momenten je eruit moet pikken. Aan het begin van mijn carrière fotografeerde ik nog analoog. Doordat je foto’s toen nog niet meteen op de camera kon terugzien, heb ik écht leren kijken. Hierdoor mis ik vandaag de dag niets van de actie op het podium en in de zaal.

Theaterfotografie

“De interactie tussen artiest en publiek verveelt mij als concert fotograaf nooit”.

Het maken van concertfotografie is orde in de chaos van snelle bewegingen en weinig licht scheppen. Dat ik het belangrijk vind om als fotograaf midden in de hectiek de rust te bewaren zie je ook terug in mijn evenementenfotografie. Vaak kleed ik me in het zwart om zonder op te vallen als een jager op zoek te gaan naar wild. Ik heb er alles voor over om die ene bijzondere foto te schieten. Enthousiast? Neem contact met mij op.

OVER ROBERT

Professionele in Breda gevestigde
fotograaf die er prat op gaat een
echte storyteller te zijn. Wordt
jouw verhaal al verteld?

ADRES

Speelhuislaan 80
4815 CG Breda
Nederland

SOCIAL