Romantische foto’s op het strand

Een zeebries die met je jurk speelt met de zon op jullie gezicht. Hoe mooi is het om te trouwen op het strand. Trouw je op een andere locatie dan kan het strand ook als mooie fotolocatie dienen. Ik maak mooie portretten op een privé strandje of stuur jullie de dag na jullie huwelijk in vol ornaat samen de golven in. Dit levert leuke en spectaculaire beelden op.

Toscaanse bruiloft en trouwen in Italië

Heb je de film Toscaanse Bruiloft gezien? Of meegezongen met de grootste ABBA-hits in Mama Mia! Wat een sfeer en wat een schitterende decors! Ter plaatse vind ik altijd weer de mooiste plekken voor jullie fotosessie. Hoe ik dat doe? Voor elke buitenlandse trouwlocatie waar ik niet eerder is geweest trek ik, ten behoeve van het scouten van de mooiste plekjes, een extra dag uit.

“Een initiatiefrijke trouwfotograaf in het buitenland helpt”

Trouwen in Frankrijk

Dichterbij en oh, zo mooi .. ‘La Douce France’! Maar hoe vraag je die Franse fotograaf nou om die ene foto zonder dat het moment al weer voorbij is? En is hij net zo gespitst op het landschap en de Franse details als je eigen Nederlandse trouwfotograaf in het buitenland dat zou zijn?

Trouwen in het buitenland

Samen met familie en vrienden een mini-vakantie als huwelijksfeest? Daar wordt nog lang over gesproken. Zeker als je kiest voor mij als trouwfotograaf die zorgt dat jullie je huwelijk in het buitenland via een mooie fotosite kunnen delen met jullie dierbaren. Jullie keuze om in het buitenland te trouwen is een cadeau voor jullie zelf en je vrienden. Laten de foto’s daar dan van getuigen.Op zoek naar een trouwfotograaf die de mooiste foto’s maakt van jullie huwelijk in het buitenland? Bel mij voor een afspraak.
OVER ROBERT

Professionele in Breda gevestigde
fotograaf die er prat op gaat een
echte storyteller te zijn. Wordt
jouw verhaal al verteld?

ADRES

Speelhuislaan 80
4815 CG Breda
Nederland

SOCIAL