Hoe waardevol is een portretfoto?

Een goede portretfoto is waardevol. Je kan er de website van je bedrijf een persoonlijke uitstraling mee geven. De werknemers krijgen zo voor de buitenwereld een gezicht en worden daardoor een stuk toegankelijker. Ook kun je een krachtige profielfoto laten maken om je Social Media een extra touch te geven. Of wat dacht je van een verrassende groepsfoto als uniek relatiegeschenk?

Portretfotograaf Robert Aarts

Zakelijke portretfotografie & visagie

Voor het beste resultaat zet ik voor mijn zakelijke portretfotografie graag een visagist in. Passende make-up zorgt ervoor dat je persoonlijkheid beter uitkomt op de foto. De visagist geeft ook advies over het combineren van kleding en accessoires tot een mooi geheel. Zo weet je zeker dat de beste versie van jezelf wordt vastgelegd!

Waar vindt de fotoshoot plaats?

“Goede zakelijke fotografie maak je door nieuwsgierig naar iemand te zijn”.

Is de portretfotografie bedoeld om zakelijk in te zetten? Dan kun je er het beste voor kiezen om de foto’s inclusief publicatierecht af te nemen. Zo heb je de meeste vrijheid om de foto’s op verschillende manieren in te zetten. Enthousiast geworden? Neem voor een persoonlijke kennismaking contact met mij op.

OVER ROBERT

Professionele in Breda gevestigde
fotograaf die er prat op gaat een
echte storyteller te zijn. Wordt
jouw verhaal al verteld?

ADRES

Speelhuislaan 80
4815 CG Breda
Nederland

SOCIAL