Maak kennis met partyfotograaf Robert Aarts

Als gespecialiseerd partyfotograaf heb ik mijn sporen verdiend, doordat ik op een eigenwijze en persoonlijke manier te werk ga. Uit ervaring weet ik dat er op een particulier feest een familiaire sfeer hangt, die enkel te vangen is als ik onopvallend fotografeer. Door mij als genodigde onder de gasten te bewegen en niet te flitsen leg ik de mooiste momenten zonder te storen vast.

Partyfotografie op je eigen locatie

Nodig je vrienden, familie en kennissen uit op je eigen locatie, dan zorgt de partyfotografie van Robert Aarts ervoor dat jij en de gasten de avond nooit meer vergeten. Doordat de mensen elkaar kennen uit het buurt- of verenigingsleven is wat betreft de fotografie een persoonlijke aanpak gewenst. Een particulier feest is, hoe groots het ook is aangepakt, nog altijd klein en eigen. Even intiem, maar toch ongezien vastgelegd door de partyfotograaf!

feestfoto
“Ontvang het mooiste aandenken van je partyfotograaf”

Creatieve fotoreportage van je privé event

Een privé feest is pas een onvergetelijke gebeurtenis als jij je vrienden op de foto’s herkent. Net als met mijn evenementenfotografie kijk ik graag naar mensen en laat ik ze schitteren in mijn fotoreportages. De leden van je jaarclub, jullie reisvrienden, je moeder, kinderen of je zus. Zonder hen geen goed feest en een goede partyfotograaf weet dat. Kennis van de familie en weten wie voor jullie belangrijk zijn hoort dan ook bij een goede voorbereiding van mijn partyfotografie.

Robert Aarts, partyfotograaf pur sang

Een goed feest is te verlengen. Huur een gespecialiseerde partyfotograaf in en geef je jezelf de mooiste momenten van het feest cadeau. Doordat ik een echte lifestyle storyteller ben zijn mijn fotoreportages uitermate geschikt om te verwerken tot een prachtig album of boek. Mijn studio geeft de pagina’s minimalistisch vorm, zodat alle aandacht naar de foto’s gaat. Zo kun je nog lang nagenieten van je feest!
OVER ROBERT

Professionele in Breda gevestigde
fotograaf die er prat op gaat een
echte storyteller te zijn. Wordt
jouw verhaal al verteld?

ADRES

Speelhuislaan 80
4815 CG Breda
Nederland

SOCIAL