Verleiden met foto’s dankzij culinaire fotografie

Voor een cateraar die een kijkje wil laten nemen in zijn keuken. Voor de restaurant eigenaar die zich wil onderscheiden van zijn concurrenten. De mens laat zich nu eenmaal sneller verleiden door goede foto’s dan door tekst. Met professionele culinaire fotografie geef je gasten het gevoel dat ze al bij je aan tafel zitten!

Culinaire fotografie … kijk smakelijk!

Robert Aarts: culinaire fotografie tijdens evenementen

“In de ruim 23 jaar dat ik evenementen fotografeer, heb ik goed leren kijken en ontgaat mij niet veel meer. Om culinaire beleving tijdens een evenement vast te leggen, heb je als fotograaf veel ervaring nodig. Als het moment daar is, sta ik klaar, heb ik mijn camera onder de juiste hoek en overzie ik de hele scene, inclusief de achtergrond. Ik heb dan vaak maar enkele opnames nodig voor het perfecte shot”.

Foodfotografie op locatie

“Smaakvolle culinaire fotografie geeft je gasten het gevoel al bij je aan tafel zitten”.

Doordat ik al jaren de meest diverse keukens fotografeer, kan ik met een gerust hart zeggen dat ik een all-round foodfotograaf ben. Van culinaire fotografie voor verschillende magazines en kookboeken tot het vervaardigen van PR-materiaal voor bijzondere kookclubs en -reizen. Voor mij is er geen grotere liefde, dan de liefde voor food. Enthousiast? Neem contact met mij op.

OVER ROBERT

Professionele in Breda gevestigde
fotograaf die er prat op gaat een
echte storyteller te zijn. Wordt
jouw verhaal al verteld?

ADRES

Speelhuislaan 80
4815 CG Breda
Nederland

SOCIAL